;ςΕ;ςΕ;ςΕ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Με το δεξί η ΑΕΚ Έβρου!


Ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έκανε η νεοσύστατη ΑΕΚ Έβρου, που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Μοναστηρακίου. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε δύο γκολ περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο.





Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε με την εκτέλεση φάουλ του Τσορμπατζίδη, που πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η απάντηση για το Μοναστηράκι με το σουτ του Μαυριδάκη, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Καμπλή. Στο 16′ η κεφαλιά του Κωνσταντινίδη δε βρήκε στόχο, όπως και το σουτ του Νεανίδη στο 22ο λεπτό. Η ΑΕΚ Έβρου κατάφερε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Αμιράλης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Νεανίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 35′ μετά από σύγχυση στην άμυνα του Μοναστηρακίου ο Στέφου έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Κυριακίδη. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με κοντινή προβολή του Παπαναστασούλη. Στο 40ο λεπτό του αγώνα η ΑΕΚ Έβρου διπλασίασε τα τέρματά της, με την εκτέλεση πέναλτι του Γιβρόπουλου, που κέρδισε ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες.

Οι γηπεδούχουι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και να φτάσουν στους τρεις βαθμούς της νίκης, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, με εξαίρεση τη μείωση του σκορ στην εκπνοή από την κεφαλιά του Αρβανίτη. Στο 54ο λεπτό του αγώνα το σουτ του Μαυριδάκη πέρασε άουτ. Στο 68′ η ΑΕΚ Έβρου έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά ο Νεανίδης σε τετ-α-τετ δε μπόρεσε να νικήσει τον Στέφου. Πέντε λεπτά μετά, ο τερματοφύλακας του Μοναστηρακίου μπλόκαρε τη μπάλα σε πλασέ του Τσορμπατζίδη. Στο 90ο λεπτό το Μοναστηράκι κατάφερε να μειώσει το σκορ με κεφαλιά του Αρβανίτη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Όμορφη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι πολυάριθμοι φίλοι της ΑΕΚ, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Χιλής. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δερμετζόγλου, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Ουζουνίδη. ΑΕΚ Έβρου: Kαμπλής, Αποστολίδης, Σιδηρόπουλος (88′ Παπαϊωάννου), Στροφυλλας, Κουτσάγιας, Τσορμπατζίδης (81′ Παπαγεωργίου), Αμιράλης (66′ Πετρίδης), Κεκέογλου, Νεανίδης, Κυριακίδης, Γιβρόπουλος Μοναστηράκι: Στέφου, Αλτάκης, Γενηκομσάκης, Παπαδόπουλος (56′ Αρβανίτης), Τσαμπαζόγλου, Μαυριδάκης, Κακογλέπης (75′ Σαλαμανάκης), Ιωάννου, Κωνσταντινίδης, Παπαναστασούλης, Αποστολίδης (75′ Βοεράκος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου