;ςΕ;ςΕ;ςΕ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΚ Έβρου: Η αποκάλυψη!



Την πρώτη φιλική της αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Β” κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (31/7) η νεοσύστατη ΑΕΚ Έβρου στο γήπεδο του Άβαντα κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1.



Η ομάδα του Άβαντα, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, σημείωσε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ το πρώτο γκολ στην ιστορία της ΑΕΚ Έβρου πέτυχε ο επιθετικός Γιάννης Κεκέογλου με όμορφη λόμπα λίγα λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

 Ο προπονητής της ομάδας Πασχάλης Δαρέλας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι ξεχώρισαν για το πάθος και τη μαχητικότητά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο γήπεδο έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ από το clubτης Αλεξανδρούπολης, που ήθελαν να δουν από κοντά το νέο εγχείρημα και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.

 Η ΑΕΚ Έβρου έχει ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και μία εβδομάδα στο γήπεδο της Νέας Χιλής και φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου